Case Studies

Vi tilbyder læringsrige workshops, der hjælper organisationer med at tænke anderledes, mere kreativt og innovativt, og som samtidig styrker arbejdsforholdet mellem forskellige grene af organisationen.

Hér er et lille udvalg af de cases vi tidligere har arbejdet med. Du kan læse mere om disse, ved at klikke ind på de forskellige cases nedenunder.

Vi har specialiseret os i at forene personer med stor diversitet i både viden, perspektiver, roller og kultur. Vores fællesnævner er redskaber, der styrker kommunikationen mellem mennesker.

Et læringsrigt indhold
Et anderledes afbræk i hverdagen
En sjov team-building oplevelse

Eksempler på løste problemstillinger

Hvordan hjælper vi unge mennesker med at komme sikkert hjem fra en bytur?

Dette spørgsmål dannede rammen for en 6 timers lang workshop med Barcardi, hvor forskellige roller i organisationen, blev sat sammen for at løse netop denne opgave. Til denne workshop samlede vi blandt andet både en designer, en programmør, en direktør og en strateg, der sammen skulle løse den valgte problem-stilling.

Hvordan fremhæver vi bedst muligt, de forskellige smags-og sundhedsfordele ved det nye Quaker havregrynsprodukt?

Dette spørgsmål dannede rammen, om en 4 timers lang workshop, med fokus på at finde nye innovative og kreative måder, at kommunikere et brand-budskab til målgruppen på.

Blandt andet, kom deltagerne frem til at skabe et koncept omkring en lille legetøjsfigur der skulle ligge i æskerne og via Augmented Reality, vækkes til live og tages i brug som en “morgenmadspartner” der motiverer børn til at implementere nye spisevaner.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart