Et komplet værktøj til at facilitere kreative processer i organisationer

Kreativ idé - og konceptudvikling for alle

Idéudvikling er en arbejdstilgang, som kan gavne alle slags organisationer. Men det kræver viden og træning, at skulle facilitere kreative processer. Desværre, resulterer det ofte i mere ustrukturede, ”post-its” fyldte lokaler og folk opfatter ofte sådanne sessions som useriøse og værdiløse.

Den perfekte ramme for problemløsning

Med princippet “Plug & Play” kan alle enhvér facilitere og generere idé – og konceptudvikling, også selvom man ingen erfaring har. Der findes over 20 forskellige måder, at spille spillet på, og alle disse metoder indeholder både sjove, anderledes og ikke mindst, utrolig læringsrige oplevelser, der overrasker med værdifulde og innovative resultater.

Facilitér Jeres workshops med MUSE spillet

Vi tilbyder organisationer en helt særlig udgave af vores spil, som de vil kunne bruge, til at facilitere deres egne workshops med. De forskellige elementer i spillet tilpasses efter Jeres kerneområder og I vil således eje et unikt værktøj, som I vil kunne bruge til at facilitere Jeres egne workshops med.

Spillet indeholder som udgangspunkt materiale og indhold til at kunen facilitere 3 forskellige workshops (”Idéudvikling”, ”Innovation” og ”Brugere”). Der er dermed materiale der kan bruges både til intern brug, og til workshops sammen med kunder og brugere. 

Vi coacher Jer til at bruge spillet og vil løbende stå til rådighed for kreativ sparring og udvikling af elementerne og rammerne.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart